Werkwijze

U heeft een speciaal boek

Ik ga graag met u in gesprek. Waarom is dit boek u dierbaar? Waar komt het boek vandaan? wat is het verhaal achter het boek?

 

Geen eigen boek, maar wel graag een sculptuur? Dan kunnen we samen op zoek naar een geschikt boek die de juiste uitstraling heeft voor het kunstwerk. Ik beschik ook over een eigen boekcollectie waar gebruik van gemaakt kan worden. 

 

Misschien heeft u al zelf een idee en beeld over hoe het kunstwerk er uit moet komen te zien. En anders lukt het mij goed om uw verhaal te vertalen naar een beeld. Samen komen we hier echt wel uit.

 

Het is ook mogelijk om een eerder door mij gemaakt kunstwerk te kiezen (zie sculpturen). Deze maak ik voor u, eventueel uit een door u uitgezocht boek. Het is dan ook mogelijk om kleine details zo aan te passen dat het kunstwerk nog persoonlijker wordt. 

 

We spreken ook over extra mogelijkheden zoals verlichting of eventueel een muziekdoosje.

 

We maken afspraken over de verwachte levertijd en de manier van afleveren/ opsturen

      

Ik werk in Zwolle, u bent van harte welkom om mij hier te bezoeken. Mocht dit niet mogelijk bespreken we een alternatief; ik kom bij u langs of we spreken elkaar telefonisch. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Voor globale prijsindicatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.